World War Z 2 primeste data de lansare

Paramount Pictures a anunţat data de lansare pentru partea a doua din thrillerul apocaliptic World War Z care l-a avut pe Brad Pitt în rolul principal al familistului ce a fost recrutat să prevină apocalipsa zombie. Conform Variety.com, World War Z 2 este programat să apară în cinematografe la data de 9 iunie, 2017, iar Brad Pitt va reveni în rolul principal. Chiar dacă la început a avut parte de unele reacţii negative, primul film a reuşit să strângă peste 540 de milioane de dolari în toată lumea, iar pentru Brad Pitt acesta a fost filmul cu cel mai bănos debut la box office din carieră.

Posterul fimului World War Z (Ziua Z Apocalipsa)

Juan Antonia Bayona (cel care a realizat The Orphanage sau The Impossible) este desemnat să regizeze partea a doua după un scenariu care-i aparţine lui Steven Knight (Locke, Eastern Promises). Detalii referitoare la poveste nu se cunosc în momentul de faţă, dar într-un interviu acordat mai devreme în acest an Knight a spus că vor încerca o abordare nouă.

 

Spuneam acum aproape doi ani (wow, ce mult a trecut de când am blogul ăsta!) că mi-a plăcut, dar au fost mult exagerări şi că dacă nu vor face o continuare atunci sunt nişte dobitoci. Ei bine, iată că nu sunt dobitoci şi vor continua aventura, dar sper ca de această dată să nu mai „bage în ele” chiar aşa strident şi să construiască o poveste mai credibilă.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns