Va fi ecranizată şi Armada, a doua carte a autorului romanului Ready Player One

Ecranizarea lui Ready Player One a făcut celebru în toată lumea numele autorului (şi scenaristului) american Ernest Cline. Succesul peliculei regizate de Steven Spielberg a readus în atenţia producătorilor şi cel de-al doilea roman al său, Armada, pentru care existau intenţii de ecranizare încă dinainte de publicare (2015).

Potrivit TheHollywoodReporter.com, drepturile de producţie au fost achiziţionate de Studiourile Universal, ce au accelerat acum proiectul şi l-au angajat ca scenarist pe Dan Mazeau (Wrath of the Titans).

Armada are în centru un gamer, care asistă cu uimire la sosirea unei nave spaţiale similare cu cea din Armed Flight Simulator, un joc pe care îl stăpânește perfect. Exact ca în jocul video, nava va oferi ajutorul necesar apărării Terrei de o invazie extraterestră. Soarta planetei depinde acum de o legiune de gameri, ce trebuie să conducă nobila flotă împotriva invadatorilor.

Ca şi Ready Player One, Amada este „plină de referinţe la cultura pop”, dar şi la „clasici ai literaturii SF”. Entertainment Weekly o numeşte, de asemenea, „o poveste palpitantă despre maturizare”.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns