Trailerul oficial din Dexter, seria a VIII-a

Dexter sezonul 8, online subtitratÎn data de 17 mai a fost lansat primul trailer pentru seria VIII din serialul DEXTER. Din păcate, acest sezon este numit „The end begins” (sfârşitul începe) şi este ultima serie din acest minunat serial. Toate seriile de până acum au fost magnifice, dar această ultimă serie se anunţă una epică. Deb este mai dată peste cap ca niciodată, după câte păţanii a avut parte de-a lungul timpului, cea din ultimul episod al seriei VII i-a pus capac.

Îi este din ce în ce mai greu să trăiască având pe conştiinţă ceea ce a făcut atunci şi începe o transformare necontrolată, iar iubirea ce i-o purta lui Dexter s-a transformat acum într-o ură teribilă. Pentru a trece peste acea imagine care o urmăreşte pretutindeni, ea apelează la o mulţime de medicamente, băutură şi sex cu bărbaţi la întâmplare. Dexter ştie că Deb se află în această situaţie degradantă din cauza lui şi încearcă să o ajute să treacă peste, dar se loveşte tot timpul de zidul pe care l-a înălţat ea.

Totuşi, sora lui nu este singura care-i dă bătăi de cap: în cadrul departamentului de poliţie vine un neuropsihiatru care a scris o carte despre creierul psihopaţilor şi le arată o parte a creierului responsabil cu empatia – cea care le lipseşte psihopaţilor – şi începe să-l ia la întrebări în legătură cu „Măcelarul din Bay Harbour”. Acum, pe lângă propriul său pasager întunecat, Dexter trebuie să se descurce şi cu cel al surorii sale, plus cu doctora ce pare tot mai intrigată de el.

Apariţia primului episod din cea de-a VIII-a serie, şi ultima, este programadă pentru data de 30 Iunie, 2013.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns