Tom Cruise se pregateste pentru a 6-a „Misiune Imposibila”

„Misiunile Imposibile” ale lui Ethan Hunt (Tom Cruise) încep să devină din ce în ce mai realizabile, deoarece cu fiecare misiune ce se scurge următoarea bate la uşă, iar Ethan e pus din nou la treabă grea, fiind nevoit să transforme imposibilul în posibil. În acest weekend va avea loc premiera celei de-a cincea „Misiune Imposibilă”, Rogue Nation, însă Tom Cruise, starul principal al francizei, deja a anunţat planurile pentru cea de-a şasea, declarând în emisiunea The Daily Show că foarte probabil vor începe să filmeze în vara anului viitor.

Tom Cruise

Această declaraţie este una surprinzătoare din mai multe puncte de vedere. Pe de-o parte pentru toate celelalte filme au apărut la o distanţă de cel puţin patru ani între ele, iar pe de cealaltă parte, reprezentanţii studioului Paramount, cel care a lansat toate filmele din franciză de până acum, au refuzat să facă vreun comentariu cu privire la această declaraţie. Cu toate acestea, e posibil ca noua „Misiune Imposibilă” să vină mai devreme pentru că Tom Cruise nu întinereşte şi odată cu trecerea timpului cascadoriile vor fi tot mai greu de realizat – e cunoscut faptul că Tom Cruise îşi realizează singur cea mai mare parte a cascadoriilor.

 

Cele patru „Misiuni Imposibile” de până acum au adus încasări totale la box office de peste două miliarde de dolari, iar Rogue Nation a avut un buget de producţie de aproximativ 150 de milioane de dolari. Mission: Impossible – Rogue Nation are premieră în cinematografele din România în acest weekend.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns