The Lazarus Effect – Efectul Lazarus (2015)

După fiecare film horror pe care-l urmăresc rămân cu dilema dacă să mai mă uit în continuare la astfel de filme sau să renunţ definitiv. Poate nu sunt eu făcut să savurez acest gen, dar cea mai mare parte a filmelor horror pe care le-am văzut mi s-au părut a fi cel puţin nereuşite, ca să nu zic altfel. Ultima tentativă (de fapt, cea mai recentă, rămâne de văzut dacă va fi şi ultima) a fost The Lazarus Effect 2015. Ideea de-a o vedea pe Olivia Wilde posedată trebuie să recunosc că m-a intrigat şi m-a făcut să cred că a ieşit un film bun, dar n-a prea fost cazul.

The Lazarus Effect

În primul rând, mi s-a părut prea scurt şi îngrămădit, iar aspectele religioase au fost aruncate acolo la grămadă doar pentru a putea să justifice într-un fel ideea de posesiune. Ca să existe demonul care să posedeze o persoană, aceasta trebuie în primul rând să creadă în ideea de zei, dumnezei, demoni, spirite, etc… dar ca această persoană să fie om de ştiinţă care lucrează la un ser pentru a readuce la viaţă oamenii morţi consider că e un pic inoportun. Dacă era fata care filma aş mai fi înţeles, dar să fie chiar omul de ştiinţă…

imagine the lazarus effect

Ce-i drept, finalul mi-a plăcut. A fost un pic altfel faţă de cum eram obişnuit şi măcar din punctul acesta de vedere se evidenţiază de restul. Mi-a lăsat impresia că se va termina clişeic, aşa cum o fac multe altele, dar pot spune că m-a surprins plăcut. În afară de final şi cele două actriţe, nu mi-a plăcut mai nimic la acest film. Nici nu pot să mă plâng că m-am plictisit urmărindu-l, dar asta a fost şi din cauză că este scurt şi nu prea am avut timp să mă plictisesc. Un film mediocru, de nota 5-6… aşa cum are şi pe iMDB.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns