The Last Witch Hunter: Lionsgate vrea ca Vin Diesel sa-si faca timp pentru un sequel

The Last Witch Hunter va avea premiera abia în data de 23 octombrie, anul curent, dar cei de la Lionsgate deja fac planuri pentru a transforma acest film într-o franciză. Vin Diesel este cel care interpretează personajul principal, Kaulder, un vânător de vrăjitoare ce reuşeşte să omoare Regina Vrăjitoare, dar înainte de-a face asta ea aruncă asupra lui un blestem care-i conferă nemurirea şi îl împiedică să se reunească vreodată cu soţia şi fetiţa lui în viaţa de apoi. În zilele noastre, Kaulder este singurul vânător de vrăjitoare care a mai rămas, astfel că atunci când Regina Vrăjitoare reuşeşte să revină la viaţă, doar el o mai poate împiedica să distrugă rasa umană.The Last Witch HunterCel care a făcut publice planurile celor de la Lionsgate a fost chiar Vin Diesel pe pagina lui de Facebook: „Se pare că studioul este atât de încântat de franciza ‘Last Witch Hunter – The Axe and Cross’ încât au început deja procedurile pentru următorul film din serie. Primul apare abia la sfârşitul lui octombrie, dar cu toate acestea ei vor ca eu să-mi fac timp să începem filmările pentru următorul. La fel ca întotdeauna, aş vrea să văd părerile voastre…” şi-a încheiat Diesel postarea.

 

În ciuda acestui anunţ, realizarea unui squel nu este sigură 100%, asta va depinde în mare măsură de succesul pe care-l va înregistra la box office prima parte, însă potenţialul fiind unul mare şi având un astfel de actor în rolul principal este normal ca studioul să ia în considerare acest aspect încă dinainte. Ceea ce ar putea să reprezinte un obstacol în calea filmului este concurenţa din perioada în care va avea premiera. El va fi lansat în competiţie directă cu Jem and the Holograms, Paranormal Activity: The Ghost Dimension şi Rock the Kasbah, iar în weekendul de dinaintea lansării vor apărea Bridge of Spies, Crimson Peak şi Goosebumps, fiecare având potenţial să adune spectatori şi în săptămânile ulterioare premierei.

 

Eu sunt curios să văd ce va ieşi, cu toate că nu-l aştept cu aşa mare nerăbdare, dar aspectul lui Vin Diesel din poza de mai sus seamănă mult cu Ragnar din serialul Vikings, aşa că sunt curios.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns