The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, teaser trailer

the hunger games mockingjay part 1 imageLionsgate a lansat un nou teaser trailer pentru „The Hunger Games: Mockingjay – Part 1”. În acest penultim capitol din fenomenul mondial „The Hunger Games”, Katniss (Jennifer Lawrence) conduce o revoluţie prin districte pentru a-l salva pe Peeta (Josh Hutcherson) şi a-l doborî odată şi pentru totdeauna pe Preşedintele Snow (Donald Sutherland). Nu ştim sigur dacă scena din acest trailer se va regăsi şi în filmul propriu zis, dar ne arată nu doar intenţia clară a lui Snow că orice tentativă de revoltă va fi înăbuşită violent, ci ni-l prezintă şi pe Peeta stând destul de calm alături de acesta.

 

Pentru cei care n-au citit cărţile şi nu ştiu despre ce e vorba (printre care mă număr şi eu), scena aceasta produce puţină confuzie ţinând cont de modul în care s-a sfârşit „Catching Fire”. Oare de ce stă Peeta atât de calm lângă Snow… Să se fi convins că revolta nu va avea sorţi de izbândă? Vom vedea începând cu data de 21 noiembrie, 2014, atunci când va avea loc lansarea în cinematografe. Din distribuţie mai fac parte actorii Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Stanley Tucci şi Julianne Moore.

Iată şi trailerul cu subtitrare în Română

You can leave a response, or trackback from your own site.

Un raspuns to “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, teaser trailer”

  1. Maria says:

    De fapt,Peeta sta asa linistit pentru ca a fost drogat de Snow cu veninul viespilor copoi,care il va face s-o urasca pe Katniss.

Ofera un raspuns