The Hangover 3: Un „epic” fâs

Posterul The Hangover Part III Marea Mahmureala Partea a treiaÎmi pare rău s-o spun, dar cei care au comentat negativ la adresa acestui film au avut dreptate 100%. Având în memorie primele două părţi, mă gândeam că această ultimă parte va fi cel puţin la acelaşi nivel cu celelalte, dacă nu chiar mai bună, ţinând cont că e ultima şi anunţau un sfârşit epic. Din păcate n-a fost nimic epic în acest film, decât, poate, plictiseala. Nu ştiu dacă am schiţat 2-3 zâmbete de-a lungul întregului film, cât despre râs cu poftă… cum a fost în primele două părţi… nici nu s-a pus problema.

 

Aveam aşteptări mari de la acest film, pentru că de obicei sunt pretenţios în privinţa comediilor, foarte puţine reuşesc să mă bine dispună, dar acesta reuşise în trecut să facă acest lucru, însă de această dată n-a mai fost cazul. Nici măcar Alan n-a mai reuşit să provoace momentele comice din primele două părţi. Dacă n-ar fi fost Chow, atunci cu siguranţă că nu m-aş fi uitat până la final, deoarece el a mai animat puţin filmul, restul rămânând datori publicului, mai ales celor plătitori.

 

Nu ştiu ce se întâmplă cu regizorii în ultimii ani, dar produc foarte, foarte multe filme proaste. Cele mai afectate genuri de lipsa de inspiraţie a producătorilor sunt comediile şi cele de groază. Anual văd sute de filme, dar foarte puţine dintre ele pot spune că îmi rămân în memorie o perioadă mai lungă şi le-aş revedea cu plăcere. Nu spun că acesta este o catastrofă sau că este un film foarte prost, dar faţă de aşteptări, este o dezamăgire. S-au folosit de succesul primelor două părţi pentru a mai stoarce nişte bani.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns