The Angriest Man in Brooklyn 2014

The Angriest Man in Brooklyn poster filmCe ai face dacă afli brusc faptul că mai ai de trăit doar cât durata unui meci de fotbal, fără pauza dintre reprize? Cu această dilemă se confruntă Henry (Robin Williams), „cel mai furios om din Brooklyn”. El n-a fost mereu morocănos, erau vremuri când se simţea împlinit şi fericit alături de soţie şi copii, numai că o întâmplare tragică l-a transformat în acritura care este azi. Într-o zi în care toate ghinioanele par că se abat asupra lui, Henry merge la doctor pentru a afla rezultatele unor analize, iar acolo, după ore de aşteptare, el află că doctorul său obşnuit şi-a luat ziua liberă şi o tânără rezidentă, Sharon (Mila Kunis), îi ţine locul.

 

O rezidentă care şi ea trece printr-una dintre acele zile proaste de care vrei să scapi cât mai curând, iar atunci când se întâlnesc două persoane supărate pe viaţă ies scântei! Deşi nu prea vrea să fie ea cea care-i dă vestea cumplită, la insistenţele lui Henry, Sharon îi spune că are un anevrism cerebral şi că nu mai are mult de trăit. După ce acesta o agasează dorind să ştie cu exactitate cât mai are de trăit, tânăra doctoriţă cedează nervos şi îi spune că mai are doar 90 de minute.

 

Dându-şi seama că a comis o mare greşeală care ar putea s-o coste cariera, Sharon porneşte într-o misiune de a-l găsi pe Henry şi a-l interna în spital pentru a i se oferi tratament adecvat. Henry, pe de altă parte, pus faţă-n faţă cu moartea iminentă, vrea să repare în 90 de minute greşeli comise în decenii de viaţă şi să se revanşeze faţă de soţie, frate (Peter Dinklage), fiu şi prieteni. Chiar dacă totul se bazează pe o dramă, hazul de necaz este la ordinea zilei şi peripeţiile prin care trece Henry sunt foarte comice. E un film bun care mie mi-a plăcut, cei doi actori principali îşi fac treaba excelent, trecându-te de la emoţie la amuzament într-o clipă.

 

E adevărat că se petrec foarte multe lucruri în acele 90 de minute pe care, în mod normal, nu ai avea cum să le faci într-un timp atât de scurt, dar nu-l consider un detaliu deranjant. Dacă vă deranjează comedia în filmele de dramă, atunci mai bine-l evitaţi, însă mie genul acesta de filme îmi plac. Mai repede savurez umorul negru decât tentativele alea de glume din Blended sau The Other Woman, care, culmea!, sunt notate mai bine pe IMDb.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Raspunsuri to “The Angriest Man in Brooklyn 2014”

  1. Richard Steinbach says:

    Stimate domnule Ionut Mihai,
    Multumesc mult pentru ca imi trimiteti side-ul acesta cu filme foarte bune.
    Din pacate, cum este cazul si ultimului side primit in aceasta seara, pot citi comentariul Dvs. la film, mereu interesant apoi un trailer la acest film (2 min.00 sec)) si in fine mai jos o reclama video, azi de 1 min. 52sec. Deci nu am unde sa vizionez filmul, azi cel cu Robin Williams si Mila Kunis! deci intrebarea mea este este ce fac gresit si unde pot viziona filmul, mentionez ca locuiesc in Germania, Bavaria, poate aici nu se poate viziona? multumesc pentru raspuns, o seara frumoasa, Richard

Ofera un raspuns