Sylvester Stallone, pregătit de lupta contra cartelurilor mexicane în Rambo 5

Acţiunea pare să nu se fi încheiat încă pentru John Rambo, veteranul războiului din Vietnam, scrie publicaţia Deadline. Sylvester Stallone pregăteşte al cincilea film din serie. Există zvonuri că Stallone ar putea semna şi regia. Chiar dacă participarea actorului nu a fost confirmată încă de către reprezentanţii săi, Millenium (Avi Lerner) va anunţa proiectul în cadrul Festivalului de la Cannes, menţionând o dată posibilă pentru debutul filmărilor luna septembrie a acestui an.

Se crede, de asemenea, că Stallone va colabora la scenariu, iar Lerner, colaboratorul său la Expendables, va semna producţia. În cel de-al cincilea episod al seriei, atunci când fiica unuia dintre prietenii săi este răpită, Rambo, retras iniţial la o fermă, hotărăşte să revină în acţiune, trece graniţa şi în scurt timp se va găsi în plin război cu unul dintre cele mai violente carteluri mexicane.

Seria Rambo, cu un succes comercial major, a început în 1982 cu First Blood. După o lungă pauză şi cel de-al patrulea film din serie lansat în 2008, cel de-al cincilea film a fost amânat pe termen nedefinit, nefiind sigură nici disponibilitatea lui Stallone, care de altfel a semnat regia şi a jucat în filmul din 2008 şi care acum lucrează la Creed II. Screen International este prima publicaţie care a făcut anunţul.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns