Serialul „The Client List” a fost anulat

Posterul serialului The Client ListVeste proastă pentru iubitorii serialului The Client List, cu Jennifer Love Hewitt în rolul principal. Se pare că producătorul Sony Pictures TV şi reţeaua de televiziune care transmitea serialul au căzut la un acord de-a nu mai continua cu un al treilea sezon şi a se întrerupe totul aici. Deşi audienţele au înregistrat o scădere semnificativă de la 2.7 milioane de telespectatori, câţi au urmărit premiera, la 2 milioane pentru finalul sezonului, nu acesta pare a fi motivul principal pentru care s-a decis anularea show-ului.

 

Motivul principal, susţin cei de la deadline.com, îl reprezintă faptul că Hewitt, care îndeplineşte şi funcţia de producător executiv al serialului, şi-a dorit ca Brian Hallisay, logodnicul şi tatăl copilului ei din viaţa reală, să aibă acest statut şi în cadrul serialului. Mai pe româneşte, „nepotismele” au fost cele care au dus la anularea serialului, deoarece reprezentaţii televiziunii Lifetime şi ai celor de la Sony TV n-au fost de acord cu solicitările acesteia.

 

Pentru Lifetime, anularea acestui serial nu reprezintă o pierdere prea mare, deoarece de la sfârşitul celui de-al doilea sezon (şi ultimul) au lansat alte două seriale noi, Devious Maids, care deja a fost confirmat pentru un al doilea sezon, şi Witches of East End, care, de asemenea, va beneficia de o continuare. În plus, Drop Dead Diva, serial produs tot de Sony şi ale cărui audienţe sunt asemănătoare cu cele ale lui The Client List, va continua cu un al şaselea sezon.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns