Scarlett Johansson va juca într-un film de război al regizorului filmului Thor: Ragnarok

Aflat pe val la Hollywood după succesul uriaş avut cu Thor: Ragnarok (filmul a depăşit un miliard la box office-ul internaţional), regizorul Taika Waititi atrage în noul său film, Jojo Rabbit, un nume de calibru al industriei, actriţa Scarlett Johansson.

Potrivit Variety.com, aceasta va interpreta în pelicula inspirată din cel de-Al Doilea Război Mondial rolul mamei protagonistului, un tânăr din armata lui Hitler care află că mama sa adăposteşte în casă o fată de origine evreiască. Şi Waititi va avea o partitură în film – cea a prietenului imaginar al protagonistului, o figură asemănătoare lui Hitler, plăsmuită de imaginaţia acestuia. În viziunea regizorului, acest personaj este un amestec între figura autoritară şi cea a eroului şi alcătuieşte, de fapt, imaginea tatălui.

Scarlett Johansson va putea fi văzută anul acesta în Avengers: Infinity War, dar şi noul film al lui Noah Baumbach (o comedie în care mai apar Adam Driver, Laura Dern şi Greta Gerwig). Actriţa se pregăteşte pentru The Beautiful and the Damned (povestea de viaţă a soţiei prozatorului american F. Scott Fitzgerald) şi Black Widow, filmul de sine stătător al personajului său din Universul Cinematografic Marvel.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns