Ryan Reynolds va explora Triunghiul Bermudelor alături de Sam Raimi

Una dintre peliculele în care îl vom vedea în anii viitori pe starul lui Deadpool, Ryan Reynolds, este şi incitanta (şi foarte posibil amuzanta) aventură SF Bermuda Triangle, anunţată anul trecut, în februarie, de către Sam Raimi (seria Spider-Man, filmele The Evil Dead, Army of Darkness). Actorul de 41 de ani este alesul cineastului pentru rolul central, scrie Deadline.com, iar filmările sunt programate să înceapă în luna septembrie.

Iată şi sinopsis-ul filmului: „Când un submarin masiv ce transportă arme nucleare dispare fără urmă în Triunghiul Bermudelor, căpitanul navei, Vogel, cere ajutorul doctorului Fisk (Reynolds), un fizician teoretician. Încercând să dea de urma armelor nucleare, acesta se foloseşte de cercetările bunicului său şi reuşeşte să deschidă un portal către o insulă misterioasă, pe care se află doar lucrurile pierdute în Triunghi – inclusiv rechini, vikingi sau nazişti”.

De scenariul filmului se va ocupa John Gatins (Kong: Skull Island). Se caută acum actriţa care va prelua rolul căpitanului Vogel.

Reynolds nu se va despărţi prea curând de partitura ce i-a definit cariera. Deadpool 3 este în lucru, alături de un film X-Force. Starul a fost anunţat şi în distribuţia peliculei de acţiune Six Underground (în regia lui Michael Bay), dar şi în sequel-ul comediei de acţiune din 2017, The Hitman’s Wife’ Bodyguard.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns