Ryan Reynolds – sarcasticul Deadpool – despre lupta sa cu anxietatea

Ryan Reynolds interpretează una dintre cele mai năstruşnice figuri Marvel – antieroul sărit de pe fix şi plin de sarcasm Deadpool – iar umorul nonconformist al acestuia îi vine ca o mănuşă şi în viaţa reală. După cum a povestit într-un interviu acordat publicaţiei The Sidney Morning Herald, umorul l-a ajutat să-şi ascundă agnoasa ce l-a chinuit încă dinainte de a deveni celebru.

Actorul a povestit că a suferit, de când se ştie, de anxietate. Chiar şi acum, înaintea unui interviu ce urmează să stea la baza unei prezentări într-o mare publicaţie nu mănâncă toată ziua şi este extrem de agitat. A amintit şi că la începutul carierei, când juca în sitcom-ul ABC „Two Guys, a Girl and a Pizza Place” (cel în care s-a făcut remarcat şi care a pus bazele carierei sale), apela la o perioadă de încălzire şi interacționa cu publicul din sală al show-ului, pentru a-şi redirecționa panica – „acea energie care te face, pur şi simplu, să regurgitezi”.

„Sunt anxios, am fost aşa dintotdeauna. E vorba de ambele capete ale spectrului; şi de cel mai blând, în care sunt uşor neliniştit de ceva şi de cel mai profund, mai întunecat şi deloc amuzant”, a mai spus Reynolds.

Întrebat cum face faţă stării de nelinişte, mai ales când se înmulţesc interviurile şi evenimentele de promovare ale hit-ului Marvel – urmează şi lansarea lui Deadpool 2 – ce va avea loc pe 18 mai în România – starul a menţionat că îi este de mare ajutor faptul că, de cele mai multe ori, rămâne în costumul personajului la interviuri. În particular, aplează la meditaţie, cu ajutorul aplicaţiei Headspace.

„Când se trage cortina, îl dau la o parte pe acest găgăuţă şi celălalt [Deadpool, n.red.], preia controlul, pentru a se retrage apoi, când părăsesc scena. Este un grozav mecanism de autoapărare. Mă gândesc că, dacă tot te-ai hotărât să te arunci de pe o stâncă, mai bine să zbori”, a explicat el.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns