Rolul din Captain Marvel a făcut-o mai puternică pe Brie Larson

Într-un interviu acordat Variety.com, actrița Brie Larson a vorbit despre experiența ei în rolul lui Captain Marvel.

„Trebuie să spun că, lucrând la acest film, am descoperit că sunt mai puternică decât credeam. Să faci un film de o asemenea avengură, la care filmările durează atât de mult şi care este atât de solicitant m-a întărit şi m-a făcut să am şi mai mare încredere în mine.

Larson a dezvăluit cum se raportează la aşteptările fanilor în ceea ce priveşte personajul pe care îl interpretează: „Mare parte din viaţa mea din ultima vreme pare că e ceva ce i se întâmplă altcuiva. Cred că intervine aici un fel de mecanism de autoapărare. Este însă mai bine să mă văd eu aşa cum sunt, decât să devin figura pe care lumea exterioară şi-o imaginează”.

Actriţa a subliniat şi însemnătatea reprezentării feminine în industria cinematografică, întărită prin astfel de partituri centrale rezervate femeilor: „Nu am un lucru anume în minte când mă apuc de un proiect. Însă acesta m-a învăţat multe despre propria-mi persoană şi m-a inspirat. Eu sper că va avea acelaşi efect şi asupra publicului… Se oferă astfel mai multă putere femeilor. Vreau să mă asigur că există deschidere în acest sens în poziţiile cheie ale industriei şi că tot mai mulţi oameni înţeleg necesitatea acestui demers”.

Captain Marvel, cu Larson în rol titular, va avea acţiunea plasată în anii ’90. Distribuţia îi include pe Jude Law, Ben Mendelsohn, Annette Bening şi Gemma Chan. Regizorii filmului sunt Anna Boden şi Ryan Fleck. Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 8 martie 2019.

Personajul lui Larson va avea un rol cheie în următoarele aventuri ale Răzbunătorilor. Potrivit Deadline.com, într-un eveniment desfăşurat în cadrul CineEurope din Barcelona, imaginile prezentate din Captain Marvel şi Avengers 4 au dezvăluit o schimbare totală în Universul Cinematografic Marvel, după intenţia producătorilor de a aduce în faţa publicului ceva „ce n-au mai văzut până acum”.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns