Robert Downey Jr – cel mai bine platit actor din lume pentru al treilea an consecutiv

Deşi îl interpretează pe „Omul de Oţel”, Robert Downey Jr. este o adevărată mină de aur. Conform celor de la Forbes, Downey Jr. este pentru cel de-al treilea an consecutiv cel mai bine plătit actor din lume, încasând într-un singur an suma uimitoare de 80 de milioane de dolari doar din salariu, stabilind totodată şi un record în materie. În această sumă un sunt incluse eventualele contracte de publicitate, ci doar încasările pe care le-au realizat de pe urma filmelor în care au apărut.

iron man 3

Următorul în top este, surprinzător sau nu, Jackie Chan, însă distanţa dintre locuri este una uriaşă, actorul de origine chineză încasând suma de 50 de milioane de dolari. Succesul pe care l-au avut filmele produse de Marvel, în special seriile Iron Man şi Avengers, care au adus încasări de miliarde de dolari, l-au făcut pe Downey Jr. să conducă timp de trei ani în topul încasărilor, iar pentru a apărea cu Iron Man în „Captain America: Civil War”, ce va avea premiera anul viitor, actorul a solicitat un onorariu de aproximativ 40 de milioane de dolari!

 

Şase dintre cei care formează top zece al încasărilor sunt americani, iar podiumul este completat de Vin Diesel al cărui succes fenomenal numit „Furious 7” i-a adus în conturi suma de 47 de milioane de dolari. De asemenea, în grupul celor zece se află şi trei actori de la Bollywood. Nici „Lunetistul American” nu a rămas neobservat, acesta aducându-i lui Bradley Cooper suma de 41.5 milioane de dolari, plasându-l astfel pe locul patru în top. În ciuda eşecurilor pe bandă rulantă înregistrate în ultima vreme, Adam Sandler se află pe locul 5, cu 41 de milioane încasări – asta şi datorită înţelegerii cu Netflix pentru are urmează să realizeze patru filme.

 

Iată lista celor mai bine plătiţi actori în 2015.

  1. Robert Downey Jr.: $80 milioane
  2. Jackie Chan: $50 milioane
  3. Vin Diesel: $47 milioane
  4. Bradley Cooper: $41.5 milioane
  5. Adam Sandler: $41 milioane
  6. Tom Cruise: $40 milioane
  7. Amitabh Bachchan: $33.5 milioane
  8. Salman Khan: $33.5 milioane
  9. Akshay Kumar: $32.5 milioane
  10. Mark Wahlberg: $32 milioane
You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns