Regizorul Bryan Singer deschide calea unui cossover X-Men/Fantastic Four

Regizorul Bryan Singer a declarat că un crossover între francizele X-Men şi Fantastic Four ar putea să aibă loc, în funcţie de succesul pe care-l vor înregistra X-Men: Apocalypse şi reboot-ul Fantastic Four. Singer a făcut publică această informaţie în cadrul unui interviu acordat Yahoo Movies cu ocazia lansării „X-Men: Days of the Future Past – The Rogue Cut”, varianta de film editată de el care include încă 17 minute faţă de varianta pe care am putut-o vedea în cinematografe.

X-Men Days of Future Past / Fantastic Four

Sunt o mulţime de idei în joc şi ar fi o împerechere naturală deoarece amândouă sunt filme cu eroi principali multipli, existând un anumit mecanism pe care să lucrăm,” a declarat Singer, adăugând: „Va trebui să vedem cum se vor comporta următoarele două filme – în special cum va fi primit Fantastic Four pentru a înţelege ce fel de dorinţă există şi cum am putea să facem acest lucru să funcţioneze. Cred că să afirmăm cu tărie că vom face acest crossover este o greşeală. Va trebui să aşteptăm să vedem cum evoluează filmele pentru a lua o decizie finală în acest sens.

 

Singer nu a dorit să ofere detalii în plus referitoare la felul în care aceste francize vor putea fi combinate, rezumându-se să spună doar că: „Va avea de-a face cu timpul. Asta e tot ce pot spune.” Singer a regizat anul trecut X-Men: Days of Future Past care s-a bucurat de un succes foarte mare pe toate palierele, începând de la încasări de 748 de milioane de dolari şi terminând cu aprecierile din partea criticilor care i-au adus o nominalizare la Oscar şi una la BAFTA pentru cele mai bune efecte speciale.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns