“Profesorul X” isi confirma prezenta in Wolverine 3!

Se ştie deja că Hugh Jackman, regizorul James Mangold şi scenaristul Michael Green lucrează cu toţii la următorul film Wolverine, însă acum mai avem un nume pe care să-l adăugăm le lista: Patrick Stewart. Da, Profesorul Xavier va apărea şi el în viitorul film Wolverine şi nu va avea doar un cameo. Această veste vine de la însuşi Stewart care a confirmat implicarea sa în film şi că povestea cu banda desenată „Old Man Logan” este reală. „Da, ceea ce spui este adevărat. Există un proiect în dezvoltare. Am înţeles că Profesorul Xavier va avea un rol mai consistent şi nu doar o simplă apariţie trecătoare, iar acest lucru mă intrigă.”

Hugh Jackman

Acesta a adăugat făcând referire la Old Man Logan cu o glumă: „Ideea unui Wolverine bătrân este una interesantă – abia aştept să-l văd pe Hugh Jackman îmbătrânind. Arată aşa de bine! Sper să-l văd acoperit cu proteze şi apoi mă va face pe mine să arăt mai bine.” Atunci când i s-a adus la cunoştinţă că scenaristul şi producătorul executiv Jonathan Ames a spus că Wolverine nu îmbătrâneşte niciodată, Stewart a replicat: „Într-adevăr, el nu ar trebui să îmbătrânească. Din păcate, însă, actorii o fac, iar Hugh cred că a început să se simtă un pic incomfortabil – lucru pe care-l înţeleg perfect.”

 

Povestea a fost scrisă de Mark Millar şi va avea loc în Statele Unite ce au fost cucerite de super răufăcători. Logan îşi vede de viaţa lui liniştită alături de soţia şi copiii lui, dar când un orb Hawkeye îl abordează şi îi oferă un job, el este nevoit să accepte deoarece o duce prost cu banii.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns