Primele imagini cu Scarlett Johansson de pe platourile de filmare de la Ghost in the Shell. Frumoasa actrita este de nerecunoscut

Actrita Scarlett Johansson este greu de recunoscut in noul ei film, “Ghost in The Shell”. Desi producatorii au criticat dur producatorii pentru ca nu au ales o actrita asiatica in rolul principa, filmul se anunta a fi interesant si cu sigurant multi fani ai benzilor desenate japoneze il vor urmari.

Filmarile au loc in Noua Zeelanda, iar regia este semnata de Rupert Sanders, insa unele scene vor fi filmate chiar in Hong Kong.

Dupa aparitia primei imagini cu Scarlett Johansson, internetul a reactiona puternic, criticand faptul ca a fost aleasa o actrita alba sa joace un rol asiatic.

Mai mult, zvonurile din presa sustin ca imaginea actritei ar fi fost modificata cu ajutorul efectelor speciale pentru ca actrita sa semene cat mai mult cu un personaj asiatic. Insa, studiourile Paramount si Dreamworks au negat complet. “Va asigur ca nu exista asa ceva, imaginea lui Scarlett nu a fost modificata si nici nu se va intampla asta”, scriu cei de la Entertainment Weekly.

“Ghost in the Shell” este regizat de Rupert Sandes si urmareste aventurile unei politiste care incearca sa doboare un hacker. Din distributie mai fac parte Juliette Binoche, Michael Pitt, Takeshi Kitano.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns