Prima imagine cu Brie Larson în Captain Marvel. A fost lansat şi sinopsis-ul oficial

Programat pentru lansare în primăvara lui 2019, Captain Marvel a început luni filmările, iar protagonista, Brie Larson, şi-a intrat deja în rol. O vedem acum într-o primă imagine de pe platourile de filmare publicată de Variety.com, în costumul de pilot al lui Carol Danvers (ofţer ar forţelor aeriene americane înainte de a deveni Captain Marvel), alături de o femeie-pilot din baza aeriană Nellis Force, Nevada, una din sursele de inspiraţie.

Personajul îşi va face apariţia în Avengers 4. Captain Marvel este unul dintre cele mai puternice personaje ale Universului Cinematografic Marvel, iar după dispariţia lui Captain America (pe care fanii o bănuiesc), ar putea deveni chiar liderul echipelor de luptători ai Terrei, sugerează scenaristul lui Avengers: Infinity War, Christopher Markus (mai ales pentru că face parte din structura militară şi este pilot).

„Într-un fel, este personajul care seamănă cel mai bine cu Captain America; acel tip rar de personalitate care are dreptate, ştie că are dreptate şi refuză cu autoritate orice părere contrară. Aşa că, cu aceste personaje pline de cusururi din jurul său – Quill, care este un dezastru, Tony, care este un munte de egoism – e distractiv să vezi că apare cineva cu o viziune clară, care poate spune tuturor, fără ocolişuri, să tacă de gură”, a explicat Markus.

Captain Marvel se lansează la noi pe 8 martie, anul viitor, cu Anna Boden şi Ryan Fleck la cârmă. Iată şi sinopsis-ul oficial al peliculei: „Filmul urmează povestea lui Carol Danvers, pe măsură ce devine unul dintre cei mai puternici eroi din Univers, într-o vreme în care Pământul este prins în mijlocul unui Război Galactic între două rase extraterestre. Cu acţiunea plasată în anii ’90, Captain Marvel este o aventură cu totul nouă, dintr-o perioadă a Universului Cinematografic Marvel nemaivăzută până acum.”

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns