Patty Jenkins va primi un salariu de trei ori mai mare pentru Wonder Woman 2

Potrivit Variety.com, Patty Jenkins (Wonder Woman), va primi un salariu de trei ori mai mare pentru regia sequel-ului. Pentru filmul ce o va readuce în rol central pe Gal Gadot, cineasta va primi în jur de 9 milioane de dolari (exceptând alte bonusuri).

Cu o asemenea remuneraţie, Jenkins va deveni regizoarea cel mai bine plătită de la Hollywood. Zvonuri legate de creşterea salariului său au circulat încă din august 2017, însă până acum nu a fost dată publicităţii nicio cifră. Se presupunea atunci că, după succesul major al lui Wonder Woman, salariul lui Jenkins ar putea ajunge la nivelul celor primite de cineaştii de sex masculin. Pentru primul film al supereroinei, regizoarea ar fi obţinut aproximativ 3 milioane de dolari, în vreme ce regizori ca Zack Snyder sunt plătiţi şi cu 10 milioane de dolari, alături de un procent din profitul obţinut de film.

Încă nu se ştiu foarte multe detalii legate de povestea din Wonder Woman 2, în afară de faptul că acţiunea se va desfăşura în anii ’80. Alături de Gadot, în film va apărea şi Kristen Wiig, drept antagonista Cheetah. Filmul va ajunge în cinematografele noastre pe 1 noiembrie 2019.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns