Noul trailer Man of Steel 2013

Man of SteelCu mai puţin de-o lună înainte de lansarea oficială a Man of Steel, Warner Bros. scoate la înaintare artileria grea şi ne arată un nou trailer ce oferă noi indicii asupra acţiunii ce se va petrece în film. În acest trailer putem vedea cum Generalul Zod trimite un mesaj ameninţător – şi pare că începe să se şi pună pe fapte – că va distruge planeta pământ dacă Superman nu se va preda.

 

„Planeta voastră a adăpostit unul dintre oamenii mei. Poate că arată ca voi, dar nu este unul dintre voi”, le transmite Zod (interpretat de arhicunoscutul Michael Shannon) oamenilor de pe pământ. „Aceia dintre voi care îi cunosc locaţia, soarta acestei planete stă în mâinile voastre.” Zod îi transmite un mesaj şi celui pe care el îl cunoaşte drept Kal-El: „Predă-te în următoarele 24 de ore sau priveşte cum această lume va suferi consecinţele.”

 

Superman îşi pierde acum sprijinul oamenilor de rând care văd în capturarea şi predarea sa către Zod unica lor şansă de supravieţuire. Pe lângă oamenii care-l vor capturat, el trebuie să se descurce şi cu noua tehnologie pe care o deţine acesta şi cu ajutorul căreia va face prăpăd pe pământ. Zod, însă, nu este singur ci beneficiază şi de ajutorul partenerei sale Faora care spune că pentru fiecare om salvat ei vor ucide un milion şi singura şansă de-a supravieţui este predarea lui Superman.

 

Premiera în România va avea loc în data de 21 Iunie, 2013.

Click aici pentru trailer.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns