Noi detalii incitante din ultimul sezon Dexter

Dexter Final Season

ATENŢIE, SPOILER!!!

Ultimul sezon al unuia dintre cele mai de succes seriale din istoria televiziunii se apropie cu paşi repezi, iar creatorii acestuia oferă câteva detalii care ne stârnesc şi mai mult curiozitatea, deja aflată la cote înalte, despre ce se va petrece în acest al 8-lea sezon. Fraţii Morgan vor trăi cele mai grele şi întunecate clipe de până acum, iar criminalul în serie Dexter încearcă să se reapropie de sora lui care acum îl urăşte teribil şi încă nu şi-a revenit după şocul pe care l-a suferit la finalul sezonului 7, când a fost nevoită să-şi ucidă şefa de la Miami Metro pentru a păstra secretul lui.

 

Spre deosebire de alte seriale, unde scenariştii decid sfârşitul în timp ce lucrează la ultimul sezon, soarta lui Dexter a fost plănuită cu ani în urmă şi producătorii sunt neobişnuit de încrezători că acest final va satisface fanii. „Simţim că este exact finalul pe care trebuie să-l aibă”, spune scenaristul Scott Buck. „Va face telespectatorii să se lase pe spate şi să-l privească pe Dexter un pic mai clar decât până acum. Ar trebui ca totul să aibă sens absolut pentru toţi cei care se uită.” Sau, cum spune producătorul executiv Sara Colleton: „Nu va fi ceva de genul „Ce dracu’ a fost asta?”… Ştim sigur că avem finalul perfect, trebuie doar să-l punem în practică aşa cum trebuie. Nu va rămâne niciun moment emoţional nerezolvat.”

 

În acest ultim sezon o vom vedea pe Debra, acest locotenent cu o etică de nezdruncinat, care a luat decizia sfâşietoare de a-şi ucide şefa. Acum, Debra a demisionat din departamentul Miami Metro şi lucrează cu un detectiv particular. Ea respinge cu vehemenţă toate încercările lui Dexter de-a reintra în relaţii normale. În schemă apare şi Dr. Evelyn Vogel, un psihiatru cu un secret tulburător pentru Dex: cu zeci de ani în urmă, ea l-a ajutat pe tatăl lui Dexter să scrie acel cod pe care el îl urmează cu atâta stricteţe şi îl ajută să îşi controleze impulsurile psihotice. Ea este urmărită de un asasin misterios şi vrea ca Dexter s-o ajute. În plus, apare şi un nou „Băiat Rău” în oraş pe care cei de la Miami Metro îl vânează – un criminal în serie a cărui amprentă este aceea de a-şi lăsa victimele fără o bucăţică din creier, ceea ce-i atrage porecla de „Neurochirurgul”. Din acest ultim sezon nu va lipsi nici iubita lui otrăvitoare Hannah McKay.

 

Eu, unul, abia aştept să înceapă şi urăsc că se termină!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns