Mark Ruffalo, omul spoilerelor Marvel, nu va mai primi scenarii integrale

Să fii pus să povestești un film captivant, plin de întorsături de situație, și să faci asta fără să dai spoilere, nu este un lucru ușor. Când ai și participat la filmări și cunoști extrem de bine toate scenele și legăturile dintre ele, este cu atât mai dificil. Așa s-ar explica și entuziasmul aproape naiv ce l-a animat pe Mark Ruffalo în unele din acțiunile sale de promovare a peliculelor Marvel.

Interpretul lui Hulk a transmis live, pe contul său de Instagram cu 7,4 milioane de abonați, anul trecut, primele minute din Thor: Ragnarok. Cu nouă luni înainte de lansarea lui Avengers: Infinity War, a făcut o altă gafă majoră – într-un interviu în care îl avea alături pe Don Cheadle (un foarte iritat Don Cheadle!), Ruffalo a dezvăluit prea mult din scena ce reprezintă punctul culminant al filmului.

Imposibilitatea actorului de a se autocenzura a tras un semnal de alarmă, iar acum realizatorii sunt hotărâți să nu mai ofere actorilor Marvel (în special celor care nu-și pot contrala în fața presei și a fanilor imboldul de a intra prea mult în detalii) scenariile integrale ale filmelor.

„Este foarte important pentru noi să protejăm scenariul prin orice mijloace. Şi am ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi dacă actorii pur şi simplu nu ar şti întreaga poveste din prima. Le-ar fi mai uşor, căci atunci când vor fi întrebaţi vor spune pur şi simplu că nu li s-a dat tot scenariul”, a declarat unul dintre regizorii lui Infinity War, Joe Russo, pentru site-ul io9.

„Este destul de greu să te autocenzurezi. Trebuie să analizezi încontinuu ceea ce spui, şi asta până la un nivel ridicat al detaliilor, pentru că fanii şi jurnaliştii sunt foarte inteligenţi şi intuiesc destul de multe din ceea ce spui”, a mai spus Russo.

Mark Ruffalo nu este însă singurul actor Marvel care a dezvăluit accidental puncte cheie din filmele companiei. Regizorii lui Infinity War (Joe şi Anthony Russo) au apelat la o măsură extremă pentru a-l putea reduce la tăcere pe Tom Holland, care „scăpa” frecvent detalii legate de povestea lui Infinity War. Nu doar că nu i-au mai dat interpretului lui Spider-Man scenariul integral, dar au apelat chiar la unul fals pentru a se asigura că Holland nu mai poate face spoilere.

„Tom a avut unele scăpări în trecut, aşa că acum este pe lista noastră neagră”, a menţionat Joe Russo într-un interviu acordat Radio BBC Scoţia.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns