Marele twist al filmului Ocean’s 8, dezvăluit?

Ocean 8 și-a dezvăluit cel mai mare secret în trailere și postere, și ar fi fost mai bine dacă întorsăturile filmului ar fi rămas o surpriză.

Ocean 8 e pe cale să ajungă pe marile noastre ecrane iar premiera filmului este una dintre cele mai așteptate ale verii. Însă unul dintre cele mai frustrante și mai dezamăgitoare aspecte legate de film este că trailerele și campania de marketing i-au dezvăluit, într-un mod care nu era de dorit, secretele, comentează businessinsider.com. Și asta cu mult timp înainte de premieră.

Atunci când primul trailer pentru filmul cu distribuție exclusiv feminină a apărut în luna decembrie a anului trecut, jurnaliștii au subliniat un detaliu surprinzător: Debbie Ocean (Sandra Bullock) a racolat doar șase persoane pentru jaful pe care îl punea la cale. Și anume pe Nine Ball (Rihanna), Lou (Cate Blanchett), Tammy (Sarah Paulson), Rose (Helena Bonham Carter), Amita (Mindy Kaling), Constance (Awkwafina).

Desigur, era de dorit ca trailerul să nu deconspire toate personajele. Și atunci, cel de-al optulea membru era de înțeles că va fi un personaj surpriză. Mulți membri ai publicului au lansat ipoteza că personajul lui Anne Hathaway, o actriță, ar putea fi membrul secret al echipei. Și atunci, devenea clar că echipa o va pune la treabă pentru a fura un colier de 150 de milioane de dolari. Însă urma, sau nu, actrița să facă parte din echipă?

Unele surse credeau că Hathaway era parte dintr-o pistă falsă, și că urma să o vedem pe Julia Roberts cum își reia rolul lui Tess, soția lui Danny Ocean. Nu pare să fie așa. După ce jaful este dus la final, Debbie dezvăluie că a trebuit să o convingă pe Kluger (Hathaway) să facă parte din escrocherie. Totuși, a făcut-o după ce aceasta a început să își dea seama despre intențiile grupului de fete, atunci când acestea pozau colierul Cartier unicat.

Trailer după trailer și poster după poster, a devenit evident că Hathaway e membra numărul opt a echipei: apărea inclusiv alături de celelalte femei într-o poză făcută în metrou, mai ales că scena nu trebuia să ajungă în campania de marketing ținând cont că este una dintre scenele finale ale filmului. Numeroase postere cu cele opt femei în posturi similare au ajuns în sălile de cinema. Așa că secretul a fost spus tuturor. Warner Bros. și-a creat singur un spoiler.

Ceea ce trebuia să fie o surpriză dezvăluită târziu în film a fost dezvăluită încă din trailere, așa că oricine nu a evitat până acum posterele și trailerele, așteaptă ca personajul lui Hathaway să apară, fie în centrul operațiunii, fie cooptată pe parcurs.

Putem spune că, deși frustrantă, gafa nu ar trebui să afecteze încasările filmului: analiștii se așteaptă în SUA la încasări de 35-40 de milioane weekendul acesta, ceea ce corespunde, în linii mari, încasărilor celorlalte filme din serie. Așa ar fi de așteptat: este un film captivant, ca și Ocean’s 11 și Ocean’s 13.

Mai sunt, în decursul filmului, câteva cameo-uri care sunt surprize plăcute, dar cred că filmul ar fi avut un impact mult mai mare dacă membra numărul 8 ar fi rămas învăluită în mister, comentează Kirsten Acuna, de la publicația Business Insider

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns