Lansarea lui Rampage i-a amintit lui Dwayne Johnson de eșecul lui Doom

La scurtă vreme după lansarea lui Jumanji: Welcome to the Jungle, îl vom vedea pe Dwayne Johnson într-o nouă aventură ce are ca sursă de inspiraţie un joc – Rampage. De această dată este vorba despre un joc video (şi încă unul destul de vechi), iar adaptarea i-a amintit starului de acţiune de eşecul peliculei Doom. Lansat în 2005, Doom a fost catalogat de critici drept un „dezastru”.

Într-un interviu acordat TotalFilm.com, Johnson a mărturisit, fără ocolişuri, că după experienţa cu Doom, a înţeles cât de problematică este adaptarea unui joc video: „Am trăit blestemul jocurilor video, căci am făcut Doom. Iar Doom, bazat pe un joc extrem de popular, a fost incredibil de prost primit. Am trecut de această nereuşită, am experimentat «blestemul»”.

Johnson a ţinut însă să menţioneze că, în cazul lui Rampage, s-a avut în vedere evitarea greşelilor anterioare. Filmul „este captivant şi amuzant, lucruri ce, din punctul meu de vedere, nu se pot spune despre Doom”, a subliniat el.

Filmul Doom, în regia lui Andrzej Bartkowiak (Romeo Must Die, Exit Wounds), a fost un eşec la box office (a avut încasări de 56 milioane de dolari în toată lumea, însă a costat Universal Pictures 60 de milioane). În distribuţie s-au mai aflat Karl Urban şi Rosamund Pike.

Rampage, regizat de Brad Peyton (cu Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman şi Joe Manganiello în distribuţie), se lansează la noi pe 13 aprilie.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns