Labor Day 2013: O pierdere de timp

Labor Day 2013 Film PosterNu ştiu exact ce m-a determinat să urmăresc Labor Day 2013, însă îmi pare rău că am făcut asta. Nu am nici măcar scuza actorilor simpatici, pentru că Josh Brolin şi Kate Winslet nu se numără printre preferaţii mei. Chiar şi aşa, în ciuda tuturor „ostilităţilor”, am hotărât să-l urmăresc pentru a vedea despre ce e vorba, iar concluzia este una singură: O pierdere de timp. Mai bine dormeam acele două ore cât durează filmul, aş fi fost mult mai câştigat şi relaxat decât după vizionarea acestei tentative de film.

 

Povestea este centrată asupra lui Adele Wheeler şi a fiului ei în vârstă de 13 ani, Henry. Din cauza unei tragedii petrecute în urmă cu ceva timp, Adele s-a izolat de lume şi ulterior a fost părăsită de soţul ei, rămânând să aibă grijă singură de Henry. Văzând-o mereu tristă şi îndurerată, Henry încearcă să suplinească absenţa unui bărbat din casă şi să-i redea mamei sale pofta de viaţă, dar întâmpină mari greutaţi în a face asta.

 

Într-o zi, într-una din rarele ocazii când iese împreună cu mama lui la cumpărături, Henry şi Adele sunt abordaţi de un bărbat rănit care, dând de înţeles că îl va răni pe puşti dacă nu cooperează, îi cere femeii să-l ducă la ea acasă cu maşina pentru a se ascunde de poliţie câteva ore. Cele câteva ore se transformă în câteva zile deoarece tocmai este Ziua Muncii şi nu mai circulă niciun tren. Ulterior, Henry şi Adele află că bărbatul din casa lor se numeşte Frank Chambers şi este un deţinut condamnat pentru crimă care a evadat din închisoare, dar comportamentul său blând faţă de cei îi face să-l îndrăgească şi, într-un final, Adele se îndrăgosteşte de el. Dar cum adăpostirea unui evadat este infracţiune penală…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns