Jupiter Ascending (2015), trailer subtitrat in Romana

La fel ca şi Seventh Son, Jupiter Ascending – Ascensiunea lui Jupiter (2015) a avut parte de mai multe peripeţii şi data de lansare s-a modificat de câteva ori, ajungând să apară în cinematografe la data de 6 februrie, 2015, în loc de iulie, 2014. Amânările au survenit din cauza cantităţii masive de efecte speciale care au „mâncat” foarte mult timp ca să fie completate şi pentru a pregăti o campanie de marketing cât mai eficientă – poate şi de aceea bugetul care apare pe Wikipedia este cifrat la suma de 175 de milioane de dolari. Filmul este scris, produs şi regizat de fraţii Andy şi Lana Wachowski, cei care ne-au adus, printre altele, seria Matrix, V For Vendeta sau Cloud Atlas.Jupiter Ascending film posterPersonajele principale sunt interpretate de Channing Tatum şi Mila Kunis, iar pe lângă ei mai sunt alte nume cunoscute din industrie, precum Eddie Redmayne sau Sean Bean. În ciuda faptului că filmul este realizat practic de aceeaşi echipă care s-a ocupat de seria Matrix (incluzând aici specialiştii în efecte speciale, sunet, imagine, costume, machiaj, etc.), cei care l-au văzut în cadrul proiectiilor restrânse de la Festivalul de Film Sundance au fost destul de zgârciţi cu laudele, ba din potrivă.

 

Sinopsis: Fără ştiinţa locuitorilor planetei Pământ, viaţa de aici şi pe nenumărate alte planete a fost sădită de familii regale extraterestre cu scopul de-a recolta creaturile evoluate de îndată ce vor atinge „stadiul de perfecţiune Darwinian” pentru a produce un tip de ser al tinereţii ce le va permite să trăiască pentru totdeauna. Atunci când moare Matriarhul Casei Abrasx, cea mai puternică dintre dinastiile extraterestre, copiii ei, Balem (Redmayne), Kalique (Tuppence Middleton) şi Titus (Douglas Booth), încep să se războiască pentru moştenire. În cele din urmă, un nou moştenitor le intră în vedere: Jupiter Jones (Kunis), o fiinţă de pe Pământ care n-are nici cea mai vagă idee despre menirea ei. Ea este abordată apoi de Caine Wise (Tatum), un războinic interplanetar modificat genetic, care a sosit pe Pământ să-i spună că este eligibilă pentru a deveni moştenitoarea Pământului şi s-o protejeze de Balem, care a pus o recompensă pe capul ei şi e dispus să distrugă planeta decât să i-o lase lui Jupiter.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Un raspuns to “Jupiter Ascending (2015), trailer subtitrat in Romana”

  1. valentin says:

    Salut nu vreau sa zic ca filmul este slab dar daca il vedeam cind eram mic cu siguranta miar fi placut.Norocul actritei ca daca as fi vazut filmul in cinema mai mult ca sigur as fi plins dupa bani .NU MERITA

Ofera un raspuns