Josh Brolin, declaraţie tranşantă despre Marvel şi DC

Josh Brolin are la activ roluri în ambele tabere ale ecranizărilor benzilor desenate. După ce a apărut în pelicula Jonah Hex a celor de la DC şi în Infinity War de la Marvel, starul a fost întrebat prin ce s-a diferenţiat experienţa sa în cadrul DC de cea avută în lucrul cu Marvel. Răspunsul său, notat de HeroicHollywood.com, a fost unul de o sinceritate aproape brutală: „Eşec total şi succes uriaş”.

Interpretarea lui Thanos din Infinity War a fost salutată cu entuziasm de critici şi de public, iar din primele reacţii la Deadpool 2, unde îl joacă pe Cable, se pare că a făcut din nou un rol de excepţie. Este de înţeles, astfel, comparaţia tranşantă pe care o face Brolin, căruia insuccesul comercial şi cronicile negative ale lui Jonah Hex par să-i fi lăsat un gust amar.

Deadpool 2 urmează să intre din acest week-end şi pe marile noastre ecrane şi promite un spectacol cel puţin la fel de amuzant şi plin de acţiune garnisită cu violenţă şi abordări nonconformiste ca prima parte a aventurilor „mercenarului cu gura mare”.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns