Jack The Giant Slayer, filmul care creeaza actori si nu invers

Posterul filmului Jack The Giant Slayer„Jack The Giant Slayer” a reprezentat, pentru mine, o surpriză plăcută nu doar datorită poveştii filmului (care nu e una tocmai originală sau nouă) ci în special datorită actorilor despre care nu am mai auzit niciodată până acum, dar care s-au descurcat de minune. De obicei, când se pune la cale un film care să spargă box-office-urile, regizorii se orientează spre nume mari care să interpreteze rolurile principale pentru a beneficia de o atenţie suplimentară, însă de această dată n-a fost cazul – cel puţin eu n-am mai auzit de niciunul dintre actori, excepţie fiind Ewan McGregor (Elmont).

 

Acest film face dovada că dacă povestea este bine pusă în practică nu contează aşa mult numele actorului şi că se pot realiza filme bune cu actori pe care filmul să-i ridice şi să-i facă mari, nu invers. Acest lucru reprezintă o bilă albă pentru producători. Nu s-au orientat spre actori ridicol de frumoşi şi faimoşi pentru a atrage snobii şi superficialii, ci au ales nişte actori rezonabili din toate punctele de vedere, dar care şi-au interpretat rolurile foarte bine.

 

Jack este interpretat de Nicholas Hoult, acelaşi actor care dă viaţă personajului principal din „Warm Bodies” şi care, în ciuda faptului că nu mi-a plăcut acel film, şi-a jucat şi atunci rolul excelent. Ţinând cont că are abia 24 de ani, cred că va fi un actor pe care-l vom vedea în foarte multe blockbustere în anii următori.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns