Incredibil de plictisitorul Burt Wonderstone

Poster The Incredible Burt WonderstoneFilmul „The Incredible Burt Wonderstone” nici nu ştiu în ce categorie să-l încadrez. Conform producătorilor, acesta ar fi un film de comedie, însă uitându-mă la el nu am descoperit comedia decât la finalul finalului, când ne prezintă cum s-a făcut ultimul truc. În rest, nimic, nici dramă, nici romantism, nimic, zero barat! Pur şi simplu sunt nişte actori de renume care vorbesc între ei fără a spune mare lucru. Dacă te uiţi pe distribuţie şi vezi nume ca Jim Carrey, Steve Carell sau Olivia Wilde ai senzaţia (cel puţin eu aşa am avut-o) că vei asista la un film nemaipomenit, însă tocmai de aceea dezamăgirea din final este şi mai cruntă.

 

Jim Carrey are rol secundar, drept consecinţă apare în prea puţine scene pentru a-şi pune în evidenţă talentul deosebit, iar cele în care apare sunt destul de şterse şi cam deloc amuzante. De cealaltă parte, însă, Steve Carell a avut timp mai mult decât suficient să încânte, dar nici el nu a putut face foarte multe, fiind probabil constrâns de replicile seci pe care le-a primit de la scenarist/scenarişti. Aşa cum este şi personajul Burt Wonderstone pe la jumătatea filmului, singurii fani ai săi au rămas copiii, cu precădere copilul şefului său, la fel şi acest film probabil va prinde la copiii de 10-12 ani, însă şi aici am ceva dubii.

 

Acesta este un film clar de evitat, nu merită pierdută vremea cu el. Deşi, dacă vreţi să adormiţi mai repede, v-ar putea fi un bun aliat. Nici măcar într-o după amiază ploioasă nu merge urmărit, e prea sec.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns