Incepe sezonul doi din ARROW si se naste o MARE dilema

Arrow season 2 posterMiercuri, 09 octombrie, debutează seria a doua din cel mai tare serial ever and ever, ARROW! Mă bucur foarte tare că reîncepe acest serial magnific, dar totodată am şi o MARE dilemă: nu ştiu dacă să mă uit la fiecare serial atunci când apare – 1 pe săptămână – sau să strâng din dinţi şi să aştept să treacă episoadele pentru a mă putea uita la mai multe deodată, cum a fost prima serie, pe care am dat-o gata într-o singură săptămână!

 

În momentul de faţă sunt tentat să spun că voi aştepta până măcar la jumătatea seriei pentru a începe vizionarea, dar nu ştiu dacă voi putea rezista. 😀 Mi-a plăcut enorm de mult prima serie şi a doua ar trebui, teoretic, să fie mai bună, dar nu se ştie ce inspiraţie vor avea cei ce se ocupă de serial. Sper să nu-mi strice impresia excelentă pe care o am după prima serie şi care m-a făcut să-l declar drept serialul meu preferat dintre toate cele urmărite, mai presus de House ori Dexter.

 

Din ce am văzut pe IMDb, această serie pare să aibă doar zece episoade, ceea ce mă dezamăgeşte profund. Sper să fie la fel ca Suits ori The Walking Dead, care iau o pauză de câteva luni la jumătatea seriei şi apoi revin cu cealaltă jumătate. Ar fi aiurea ca după 21 de episoade în prima serie, a doua să se limiteze la doar 10.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Raspunsuri to “Incepe sezonul doi din ARROW si se naste o MARE dilema”

  1. POPA EMIL says:

    BUNA ZIUA , CAND DATI SEZONU 2 ., PE NET , CU STIMA

Ofera un raspuns