Recenzie Hansel and Gretel: Witch Hunters

Vizionează filmul Hansel and Gretel: Witch Hunters (Hansel şi Gretel: Vânătorii de Vrăjitoare) online subtitrat in romana si calitate HD.Hansel and Gretel: Witch Hunters (Hansel şi Gretel: Vânătorii de Vrăjitoare) mi se pare un film care promitea destul de mult, însă într-un final s-a dovedit a fi oarecum o pierdere de vreme şi sper să nu urmeze un sequel, aşa cum lasă de înţeles sfârşitul său. Actorii sunt buni, prestează foarte bine, unele replici şi scene sunt chiar drăguţe, dar per total, din punctul meu de vedere, reprezintă un eşec.

 

Să vii în vremurile când unele femei erau arse în piaţa publică doar pentru că li se părea unora că ar fi vrăjitoare cu arme de foc ce nu cred că existau nici în timpul celui De-al Doilea Război Mondial, mi se pare ridicol. De asemenea, Hansel (care suferă de „boala zahărului”, adică diabet, din cauza dulciurilor pe care l-a forţat vrăjitoarea să le mănânce când era mic) îşi face INJECŢII în timpul luptelor cu vrăjitoarele… din nou este ridicol şi insultă intelectul privitorului.

 

Ceea ce mi s-a părut oarecum interesant şi un pic diferit faţă de alte filme este Gretel (interpretată de superba Gemma Arterton) care ia atât de multă bătaie în filmul ăsta cât alte femei în 10 filme. Nu-mi amintesc să fi văzut un film în care o femeie să-şi ia atâta bătaie precum Gretel. Când o buchisesc vrăjitoarele, când oamenii. La fiecare scenă de luptă îşi ia o porţie zdravănă de bătaie.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns