Guardians of the Galaxy 3 ar putea fi plasat înaintea lui Avengers 4

Pentru cei care au văzut Avengers: Infinity War (atenţie, deci, urmează un spoiler), regizorii filmului, Joe şi Anthony Russo, au oferit o declaraţie cât se poate de interesantă legată de plasarea în timp a viitoarelor aventuri ale supererilor Marvel, după încleştarea dramatică cu Thanos.

Una dintre marile dileme ale fanilor este legată de faptul că pentru mai mulţi dintre supereroii care par să fi ajuns la capăt de drum în Războiul Infinitului au fost deja anunţate sequel-uri, astfel încât toată lumea se aşteaptă ca ei să revină, într-un fel sau altul, în următoarele filme Avengers.

Într-un interviu acordat publicaţiei The Huffington Post, fraţii Russo au spus: „Uite cum stau lucrurile. Este important să ne amintim că totul este posibil în Universul Cinematografic Marvel. Doar pentru că există un sequel în cărţi, nu înseamnă ceea ce crede toată lumea că înseamnă… Oamenii s-au obişnuit cu ideea ca acţiunea să se desfăşoare liniar în UCM. Dar nu trebuie să se întâmple neapărat aşa. Există o mulţime de variante inventive pentru fiecare dintre poveşti.”

Cineaştii au mai amintit că există patru ani între Guardians 2 şi Infinity War – timp suficient pentru o întreagă serie de scenarii posibile despre Gardieni, ceea ce înseamnă că acţiunea următorului film Guardians of the Galaxy 3 ar putea fi plasată înaintea celei din Avengers 4.

De altfel, şi următoarele filme Marvel, Ant-Man and the Wasp şi Captain Marvel se vor desfăşura înainte de evenimentele din Infinity War, pentru a familiaza publicul cu acea dimensiune alternativă în care conceptele de timp şi spaţiu devin irelevante (Quantum Realm) şi care poate fi accesată fie printr-o putere magică, fie prin micşorarea la nivel subatomic (şi care ar putea avea un rol crucial în readucerea în scenă a unor supereroi dispăruţi).

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns