Franciza Indiana Jones ar putea continua cu o eroină

Cel de-al cincilea film Indiana Jones îl va avea din nou pe Harrison Ford în rolul faimosului arheolog, însă fanii privesc cu incertitudine viitorul francizei. Steven Spielberg este optimist în această privinţă şi crede că rolul ar putea fi preluat de o actriţă.

Într-un interviu acordat publicaţiei The Sun, cineastul a confirmat faptul că Indiana Jones 5 va fi ultimul pentru Ford în această serie şi a declarat că, în opinia sa, a venit timpul ca personajul să ia “o nouă formă”.

El a susţinut ideea unei eroine pentru viitoarele producţiii ale francizei şi a ţinut chiar să spună: „Am avut marele noroc de a avea în jurul meu femei care mi-au oferit îndrumare şi inspiraţie; pe unele dintre ele le-am iubit nemaipomenit de mult – e vorba despre mama şi soţia mea”, a spus regizorul. „Ar trebui, probabil, să schimbăm numele Jones în Joan; n-ar fi nimic în neregulă cu asta”, a mai spus el.

Indiana Jones 5, după un scenariu de David Koepp (Jurassic Park), nu-l va readuce în distribuţie şi pe Shia LaBeouf. Pelicula va beneficia din nou de o coloană sonoră semnată de legendarul John Williams. Filmările vor începe în 2019, iar lansarea este programată pentru 10 iulie 2020.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns