Fără dinozauri hibrid în Jurassic World 3

Jurassic World: Fallen Kingdom, la fel ca predecesorul său, are în prim-plan dinozauri hibrid. Dacă în Jurassic World (2015) l-am avut pe Indominus Rex, cel care ne va băga în sperieţi în Fallen Kingdom va fi Indoraptor. Nu vom mai vedea însă un alt tip de dinozaur creat în laborator, care să preia scena în a treia parte, susţine Colin Trevorrow.

Cineastul, care a regizat Jurassic World şi a fost co-scenarist al lui Fallen Kingdom, va reveni la cârma lui Jurassic World 3 (de a cărui poveste se va şi ocupa). El a descris recent cea de-a treia parte a francizei drept un „science thriller” şi a comparat-o cu primul film Jurassic Park. A ţinut, de altfel, să menţioneze, în interviul acordat TotalFilm.com, că se va încerca o „reîntoarcere la origini”.

„Sunt nerăbdător ca, pentru al treilea film, să ne întoarcem din nou spre paleontologie, spre studiul animalelor sălbatice, spre adevărata natură a dinozaurilor şi alte aspecte ale existenţei lor”, a spus regizorul, care a confirmat, apoi, că în această trilogie, cel puţin, Indoraptorul va fi ultimul dinozaur hibrid pe care îl vom vedea.

Cu Steven Spielberg în echipa de producători şi Emily Carmichael parteneră de scenariu cu Trevorrow, Jurassic World 3 se va lansa pe 11 iunie 2021.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns