Fanii au numai cuvinte de laudă pentru Jurassic World: Fallen Kingdom

Dinozaurii au revenit pe marele ecran odată cu Jurassic World, iar succesul peliculei cu Chris Pratt le-a asigurat o franciză întreagă în care să se desfăşoare. Jurassic World: Fallen Kingdom se pregăteşte de lansare, însă putem spune de pe acum că publicul nu s-a plictisit de loc de reptilele preistorice şi confruntarea lor cu oamenii. Majoritatea reacţiilor fanilor au fost pozitive după premiera din Spania, din 21 mai.

Comentariile de pe Twitter menţionează că filmul a fost „captivant”, că „merită nota 10” şi că „exact de această continuare avea nevoie franciza”.

„Nu doar că abordarea propusă este distractivă şi interesantă, dar ceea ce veţi vedea va fi brutal”, a ţinut să menţioneze un spectator.

Fanii i-au mulţumit regizorului J.A. Bayona pentru ceea ce a realizat, iar unul dintre ei a mărturisit că a fost atât de entuziasmat de ceea ce a văzut că a repetat experienţa chiar în aceeaşi zi. „Pot spune cu mâna pe inimă că cele 10 minute de aplauze de la finalul premierei au fost binemeritate”, a mai menţionat acesta.

„Am râs, am plâns. Am fost de-a dreptul înfricoşat. Cu toate că am văzut filmul în limba spaniolă! În opinia mea, dacă asta nu este o dovadă a perfecţiunii în arta redării unei poveşti cu ajutorul imaginilor, nu ştiu ce altceva ar putea fi!”, a mai scris un fan. În acord cu acest comentariu, un altul numeşte filmul “o capodoperă vizuală”.

Jurassic World: Fallen Kingdom se lansează la noi pe 8 iunie. Al treilea şi ultimul film al seriei se află deja în lucru şi va ajunge în cinematografe pe 11 iunie 2021.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns