Elodie Yung o va interpreta pe Elektra in sezonul doi din Daredevil

În cel de-al doilea sezon al serialului Daredevil, franţuzoaica Elodie Yung a fost selectată pentru a o interpreta pe populara antieroină Elektra Natchios, experta asasina şi uneori manta lui Matt Murdoch (Charlie Cox). În comunicatul oficial, Marvel o descrie pe Elektra ca fiind „o femeie misterioasă din trecutul lui Matt Murdock ale cărei metode exotice şi periculoase ar putea să fie mai mult decât poate el să facă faţă.” În primul sezon s-a făcut o referinţă vagă la Elektra atunci când Foggy (Elden Henson) a menţionat despre iubita grecească „super sexy” pe care a avut-o Matt în liceu.

Elodie Yung

Yung umple un rol crucial pentru cel de-al doilea sezon al serialului, alăturându-i-se lui Jon Bernthal care a preluat rolul lui Frank Castle a.k.a. The Punisher. Zvonurile recente indică faptul că The Punisher va fi principalul antagonist al sezonului doi şi cel mai probabil Elektra va fi undeva între cei doi eroi. Sau poate că aceasta se va alătura lui Castle în misiunile lui violente de-a dezlănţui iadul pe pământ. În orice caz, după aceste două personaje, unul singur mai rămâne în incertitudine: Bullseye, exact genul de băiat rău pe care Elektra şi The Punisher ar fi mai mult decât încântaţi să-l elimine.

 

Producătorul executiv şi liderul Marvel Television, Jeph Loeb, a declarat cu privire la cooptarea lui Yung: „După o căutare intensă, Elodie s-a dovedit a fi perfectă pentru întruchipa atât aparenţele fizice impresionante şi mortale ale Elektrei, cât şi complexitatea ei psihologică…  Alături de Charlie, ca Matt Murdock, cei doi vor aduce la viaţă una dintre cele mai tumultoase şi mai iubite relaţii din benzile desenate, cu toate scânteile şi secvenţele spectaculoase de acţiune pentru care este cunoscut serialul.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns