DreamWorks achizitioneaza dreptul de ecranizare al romanului „Micro”, al lui Michael Crichton

Studioul DreamWorks a achiziţionat drepturile de ecranizare al romanului „Micro” scris de Michael Crichton, iar Frank Marshall a fost desemnat ca producător. Conceptul acestuia urmează un grup de studenţi absolvenţi care sunt atraşi în Hawaii ca sa lucreze pentru o companie misterioasă de biotehnologie. Însă această şansă se dovedeşte un coşmar, ei fiind micşoraţi şi aruncaţi în jungă având la ei doar expertiza ştiinţifică şi inteligenţa care să-i ajuge să supravieţuiască în acest mediu total neprimitor.
michael crichton micro

Micro” a rămas neterminat la momentul când principalul autor a decedat în anul 2008, însă cartea a fost completată ulterior de scriitorul Richard Preston şi publicată de HarperCollins în anul 2011. Romanul a fost un bestseller în New York Times. Colaborarea dintre DreamWorks şi Crichton este una cu o istorie bogată ce datează de peste două decenii, atunci când co-fondatorul Steven Spielberg a adaptat pentru prima oară romanul Jurassic Park al lui Crichton şi l-a transformat într-un fenomen mondial.

 

Spielberg a declarat: „Suntem foarte încântaţi că avem oportunitatea de-a dezvolta „Mirco”. Pentru Michael, mărimea a fost cu adevărat importantă – indiferent că vorbim despre uriaşii dinozauri sau oamenii excepţional de mici.Michael Wright, CEO-ul studioului l-a completat pe Spielberg spunând „Munca vastă a lui Michael Crichton a încântat publicul din lumea întreagă vreme de mai multe decenii şi suntem onoraţi să achiziţionăm ultimul său roman. Acesta este locul perfect pentru a uni aceste două mărci dinamice.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns