Donald Glover, vizat ca antagonist în Black Panther 2

Aflat în atenţia publicului şi a producătorilor pentru rolul din Solo: A Star Wars Story, talentatul Donald Glover (este muzician, actor, scenarist, dar şi comic) a fost luat în vizor pentru Black Pather 2. Conform publicaţiei britanice Metro, regizorul Ryan Coogler a avut deja câteva întâlniri informale cu interpretul lui Lando Calrissian pentru rolul villain-ului din sequel-ul Marvel.

De altfel, Glover a contribuit şi el (neoficial) la scenariul primului Black Panther. Succesul uriaş al primului film cu liderul Wakandei i-a asigurat lui Coogler locul la cârma continuării, pentru care se caută acum soluţii de a-i readuce în acţiune pe Michael B. Jordan, dar şi Chadwick Boseman şi Letitia Wright. După cum a declarat Kevin Feige, începerea producţiei la Black Panther 2 depinde de Coogler, nu există o dată anume stabilită. Vor exista, desigur, şi actori noi în distribuţie.

Se află în discuţii şi un spin-off al lui Black Panther – de care se va ocupa tot Coogler – ce va avea în centru femeile puternice ale Wakandei.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns