De ce s-a bucurat Emilia Clarke de insuccesul lui Terminator Genisys

Într-un interviu acordat publicaţiei Vanity Fair, Emilia Clarke a declarat că s-a bucurat de insuccesul lui Terminator Genisys pentru că, astfel, era clar că nu va fi cazul să joace şi într-un sequel al filmului. „Nimeni nu s-a distrat lucrând la Genisys”, a susţinut Clarke, care a avut în film rolul lui Sarah Connor. Pelicula, lansată în 2015, a strâns doar 86 de milioane de dolari internaţional, iar scorul său pe agregatul de film Rotten Tomatoes a fost de 26%.

Genisys a fost regizat de Alan Taylor, alături de care Clarke lucrase la şapte dintre episoadele serialului Game of Thrones. După spusele actriţei, cineastul a avut de această dată un comportament diferit. „Studioul a exercitat o presiune enormă şi asupra lui Alan, care a fost extrem de chinuit, nu mai semăna deloc cu regizorul pe care îl ştiam şi nu s-a simţit deloc bine lucrând la film”, a spus actriţa.

În ciuda eşecului la box office înregistrat de Genisys, un nou film Terminator este în lucru (care va ignora total acţiunea din filmul cu Clarke). În Terminator 6 vor apărea legendele francizei, Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, alături de figuri noi. Filmul îl are la cârmă pe Tim Miller (Deadpool), iar printre producători se află şi James Cameron.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns