David Yates va regiza si partea a doua a filmului Fantastic Beasts and Where to Find Them

Potrivit publicatiilor Variety si The Hollywood Reporter, Yates, care s-a aflat deja la carma ultimelor patru ecranizari din saga Harry Potter, va regiza si a doua parte a ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, care se va baza pe un scenariu scris de aclamata autoare de literatura fantastica J.K. Rowling.

Ecranizarea primei parti a cartii va ajunge pe ecrane la 18 noiembrie anul acesta. Fanii lui Harry Potter vor avea deci ocazia sa se bucure de universul magic creat de J.K. Rowling si care va cuprinde in total trei filme.

Studioul Warner Bros., care detine drepturile de adaptare pentru marele ecran a aventurilor celebrului ucenic vrajitor, a confirmat ca partea a doua a filmului ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ este in curs de dezvoltare si ca aceasta parte a doua este preconizata sa faca parte dintr-o trilogie, ultimul film urmand sa aiba premiera in 2020.

‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, primul film din aceasta trilogie derivat din universul Potter bazat pe un scenariu scris de Rowling, reprezentand prima sa colaborare la o productie cinematografica si il are ca protagonist pe actorul britanic Eddie Redmayne, laureat cu un premiu Oscar pentru rolul sau din filmul ‘The Theory of Everything’.

Remayne il interpreteaza pe Newt Scamander, un aventurier zoolog expert in creaturi magice, amintit deja in cartea ‘Harry Potter And The Philosopher’s Stone’, publicata in 1997. Alaturi de Remayne mai joaca actorii Ezra Miller, Colin Farrell si Jon Voigh.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns