Data de lansare pentru Jumanji 3 a fost confirmata!

Jumanji: Welcome to the Jungle s-a dovedit a fi un succes masiv, luandu-i oarecum prin surprindere chiar si pe cei de la Sony, fiind printre cele mai apreciate filme ale lor. Chiar daca s-au gandit ca se va comporta bine la box office, nimeni nu s-ar fi asteptat ca acesta sa mearga brat la brat cu marele Star Wars: The Last Jedi si sa devina filmul cu cele mai bune incasari la box office din istoria studioului. Drept urmare nu mira pe nimeni faptul ca deja s-au pus in miscare rotitele de producere a unei continuari a acestei aventuri.
jumanji-welcome-to-the-jungle-cast
Mai mult decat atat, in cadrul CinemaCon cei de la Sony au confirmat chiar si data de lansare pe care ar urma s-o aiba aceasta a treia parte din filmele aventura Jumanji, iar premiera va avea loc in weekendul Craciunului din 2019. Acest lucru va face ca Jumanji sa concureze inc-odata cu Star Wars – de aceasta data va fi randul episodului 9 al lui J.J. Abrams. De asemenea, Tom Rothman de la Sony a anuntat ca Dwayne Johnson se va intoarce in pielea personajului sau, insa nu acelasi lucru se poate spune momentan si despre partenerii sai de platou Kevin Hart, Jack Black sau Karen Gillan – cu toate ca sunt mari sanse ca si ei sa-si reia rolurile.

La scenariu lucreaza in prezent Scott Rosenberg si Jeff Pinkner, dar momentan nu exista niciun regizor care sa preia proiectul. Desigur, multe detalii despre modul in care va evolua aceasta poveste sunt pastrate la secret, insa probabil ca vor incerca sa uneasca intr-un fel sau altul cele doua povesti din primele parti pentru a ajunge la o inchidere a cercului. In orice caz, pana la Craciunul lui 2019 mai este mult si vom mai avea destul timp sa aflam detalii despre film. Pana atunci, daca nu ati facut-o deja, puteti urmari primele doua parti pe site-ul de filme online filmeonline.live – un site ce pune la dispozitia vizitatorilor o multime de filme din toate genurile, iar interfata este una deosebita oferind o navigare usoara si prietenoasa pentru vizitatorii de pe dispozitive mobile sau plasme si calculatoare.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns