Daniel Craig devine cel mai bogat James Bond din istorie

Noul film din seria Bond nu are încă o dată de lansare, ori o dată de începere a filmărilor, însă și-a asigurat, cu o sumă impresionantă, participarea lui Daniel Craig. După ce, vreme îndelungată, actorul a susținut că revenirea sa în celebrul rol nu este certă, el a oferit confirmarea în cadrul emisiunii CBS The Late Night Show.

Site-ul Variety a menționat și suma uriașă pe care o va primi actorul de 50 de ani. La cele 25 de milioane de dolari primite ca salariu se vor adăuga în jur de 100 milioane de dolari – partea din profitul estimat al lui Bond 25 ce îi va reveni starului.

După calculele celor de la The Sunday Times, averea lui Craig a ajuns la 169 milioane de dolari (la care se adaugă și cea a soției sale, actrița Rachel Weisz), ceea ce îl face cel mai bogat interpret al lui James Bond din istorie. Comparativ, Pierce Brosnan are o avere estimată la 85 milioane de dolari, în vreme ce Roger Moore raporta anul trecut o avere de 67 milioane de dolari.

Craig devine astfel și unul dintre cel mai bine plătiți actori de la Hollywood, astfel de salarii uriașe – 22 milioane de dolari pentru viitorul Red Notice și 20 milioane de dolari pentru The Fate of the Furious – fiind raportate anul acesta în cazul unor actori precum Dwayne Johnson, respectiv Vin Diesel.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns