Creatorul serialului „Vikings” ofera detalii despre sezonul 3

Ragnar, Lagertha si Bjorn pregatiti de luptaOdată cu sfârşitul celui de-al doilea sezon din „Vikings”, se părea că Ragnar Lothbrook în sfârşit va avea parte de pacea pe care şi-o doreşte, acum că şi-a ucis principalii doi inamici vikingi, Contele Borg şi Regele Horik. Cum nu-i mai are pe cei doi în calea sa, înţelegerea de pace pe care vrea s-o încheie cu Regele Ecbert din Wessex poate fi înfăptuită fără a mai întâmpina dificultăţi din partea altor vikingi. Dar bineînţeles că pacea nu va dura la nesfârşit în Kattegat. Într-un interviu acordat celor de la zap2it.com, creatorul acestui serial, Michael Hirst, a discutat despre opoziţia pe care o va întâmpina Ragnar în cel de-al treilea sezon al serialului.

 

„S-a putut vedea încă din episodul 2 al sezonului 2 faptul că, dacă şi-ar dori să fie, sau dacă ar fi fost menit dintotdeauna să fie, Regele Ecbert ar fi un adversar formidabil pentru Ragnar. Este un individ cu o inteligenţă similară cu a lui Ragnar şi un foarte bun strateg. Va trebui să vedem ce se va întâmpla pe viitor, deoarece acum cei doi par să aibă acelaşi scop… dar oare chiar este aşa?” De asemenea, Hirst a mărturisit faptul că Ragnar va avea de furcă şi în nord, deoarece „odată ce ajungi rege devii inevitabil o ţintă şi e posibil ca cineva să iasă în evidenţă şi să-ţi ameninţe supremaţia de acasă.

 

Chiar dacă posibilitatea apariţiei unui nou viking care să i se opună lui Ragnar este interesantă, totul este făcut în aşa fel încât să se atingă scopul final: „construim totul pentru marele raid asupra Parisului, dar nu va fi doar un simplu raid ci va fi un asediu.” Hirst n-a dorit să dea prea multe detalii în legătură cu invazia Parisului, a spus doar că acesta va fi un pas uriaş înainte pentru serial. „Bineînţeles că odată cu invazia Parisului, Regele Franţei ar putea deveni şi el un inamic important pentru Ragnar.

 

Ce va fi în sezonul 3 rămâne de văzut, încă nu se cunoaşte data la care va debuta acest nou sezon. Cert este că nu va fi mai devreme de 2015. Probabil tot prin Februarie/Martie.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Un raspuns to “Creatorul serialului „Vikings” ofera detalii despre sezonul 3”

  1. Zarama says:

    Multam de detalii,abia astept sezonul 3 sunt mare fan! 😀

Ofera un raspuns