Corbul revine. Creatorul personajului susţine că remake-ul va începe filmările în februarie 2018

Aflat de ani buni în dezvoltare, The Crow Reborn, remake-ul aclamatei pelicule a anilor ’90, a trecut de la Relativity Media la studioul Sony Pictures, după ce acesta din urmă a achiziționat, acum câteva luni, drepturile de producție.

Creatorul personajului, James O’Barr, a dat asigurări, într-un interviu acordat site-ului ScreenGeek, că filmul este acum pe cale să fie realizat şi a confirmat implicarea sa în proiect: „Pelicula va începe pre-producţia în februarie 2018, cu talentatul regizor Corin Hardy la cârmă. Voi fi implicat în fiecare aspect al filmului şi voi colabora strâns cu regizorul”, a arătat acesta.

The Crow Reborn va include unele scene din benzile desenate originale – imaginate de O’Barr în 1980 – ce nu s-au încadrat în adaptarea din 1994.

Ceea ce nu a menţionat O’Barr este dacă Jason Momoa va rămâne în rolul central, cel al lui Eric Draven, muzicianul care este omorât, împreună cu iubita lui, în noaptea dinaintea nunţii lor.

Transferul proiectului către Sony ar putea aduce nu doar modificări în abordarea personajului, ci şi probleme contractuale pentru Momoa, care îl interpretează pe Aquaman în Justice League, noua peliculă DC, ce se lansează în noiembrie.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns