Contact

Numele meu este Ionuţ Mihai şi sunt un pasionat de filme. Aproape toate articolele de pe acest site reprezintă părerea mea în legătură cu filmele sau subiectele respective. N-am studii în materie, aşa că părerile nu au o bază „ştiinţifică”, am doar o experienţă de peste 1000 de filme văzute. Nu-mi propun sub nicio formă să fiu obiectiv, nu e un site de dezbateri publice şi eu să fiu moderatorul imparţial. Pur şi simplu vizionez un film, iar apoi scriu ce impresii mi-a lăsat, dacă mi-a plăcut sau nu, într-un mod mai elegant sau acid, în funcţie de starea pe care o am la momentul respectiv.

 

Desigur, accept şi încurajez pe oricine este sau (mai ales) nu este de acord cu mine să-şi spună părerea într-un mod civilizat şi, pe cât posibil, argumentat.

 

Dacă doriţi să mă contactaţi pentru a-mi comunica ceva, pentru propuneri de colaborări, sau orice altceva, o puteţi face prin intermediul adresei contact@film-addiction.net. Mă puteţi găsi, de asemenea, şi pe conturile personale de Twitter, Facebook şi Google+ la următoarele adrese:

Facebook: https://www.facebook.com/ionut23mihai
Google+: https://plus.google.com/u/0/+IonuţMihai
Twitter: https://twitter.com/ionut23mihai

Ofera un raspuns