Cine este villain-ul din Solo: A Star Wars Story

Primul trailer al lui Solo: A Star Wars Story l-a adus în fața publicului pe antagonist, însă detalii legate de acesta au început să apară online abia recent, iar unele dintre ele au ieșit la iveală datorită figurinelor ce urmează a fi lansate și a căror descriere a fost inclusă în mesajele de pe Reddit.com.

Aflăm, astfel, că antagonistul peliculei se numește Enfys Nest, liderul unei găști numite The Cloud-Rider, ce „terorizează cerul” pe un soi de vehicule cu aspect înfricoșător (swoops), descrise ca „ceva mai mult decât nişte motoare cu şa”, „greu de controlat, dar capabile de viteze uimitoare”.

Personajul este cunoscut celor familiarizați cu Universul Extins al Star Wars, căci povestea Cloud-Riderilor apare în numărul opt al benzilor desenate Star Wars din 1977 (primul număr ce a venit cu o poveste originală şi a trecut aventurile francizei peste linia naraţiunii din A New Hope). Nu se ştie, momentan, cât din această poveste a inspirat scenariul lui A Star Wars Story (ce s-a văzut până acum în imaginile promoţionale oferă senzaţia unui western încrucişat cu Mad Max).

Iată şi o descriere a Cloud-Riderilor, făcută de site-ul io9: „Vin de pe planeta Aduba-3 şi în acest Univers Extins sunt conduşi de un tip numit Serji-X Arrogantus, care, să trebuie să recunoaştem, e un nume şi mai stupid decât «Enfys Nest». Gaşca a terorizat într-atât locuitorii planetei, încât cineva a apelat pentru ajutor la Han Solo şi la Chewbacca, pentru a înfrânge atacatorii şi a salva, astfel, şi recoltele de care depindeau cei de pe Aduba-3. Han şi Chewie se învoiesc şi strâng pentru misiune o trupă de mercenari ce primeşte numele «Star-Hoppers», pentru a lupta cu Serji-X şi oamenii lui. E ca în Cei Şapte Samurai, doar că aici erau opt, iar unul dintre ei era un iepure verde uriaş”.

Solo: A Star Wars Story, în regia lui Ron Howard, cu Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover şi Thandie Newton, se lansează la noi pe 25 mai 2018.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns