Christian Bale il va interpreta pe Enzo Ferrari in biografia “Ferrari”

Aflat de multă vreme în stadiul de proiect, filmul biografic despre viaţa lui Enzo Ferrari se pare că va ajunge în cele din urmă pe marile ecrane, iar actorul ales pentru a-l interpeta pe omul ce dă numele filmului este Christian Bale. Conform celor de la Deadline, laureatul premiului Oscar va face din nou echipă cu regizorul din Public Enemies pentru realizarea filmului “Ferrari“. Filmările ar urma să aibă loc în vara anului viitor.

Christian Bale

Evenimentele se vor desfăşura în anul 1957, un an unde pasiunea, succesul, viaţa şi moartea intrau deseori în coliziune. Acesta e opus faţă de restul anilor unde nu s-au petrecut foarte multe. Ferrari este un bazat pe cartea lui Brock Yates „Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Race, The Machine”. Încredinţarea regizării acestui film lui Michael Mann este una destul de controversată, asta pentru că ultimele sale filme au fost nişte eşecuri din punctul de vedere al criticilor.

 

Sinopsisul cărţii: Pentru legiunea lui de admiratori, titanul auto italian Enzo Ferrari (1898-1988) a fost un geniu care a creat personal maşini minunate de un aspect ce parcă provenea din viitor. Dar ca fiecare celebritate, el a avut şi contestatarii săi care au încercat să demistifice biografia lui şi să afirme că el nu  avut chiar aşa mare merit în realizarea maşinilor ce-i purtau numele şi nu au fost un exemplu uimitor de tehnologie îndrăzneaţă. Prezentat ca un megaloman temperamental, el a avut un copil ilegitim şi a dus o viaţă dublă.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns