Cameron Diaz a renunţat la actorie?

Zvonuri legate de retragerea din lumea filmului a actriţei Cameron Diaz (45 de ani) au apărut încă de luna trecută, după ce una din prietenele apropiate ale acesteia, Selma Blair, a făcut o afirmaţie în acest sens. Diaz chiar a mărturisit într-un inteviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly că, deocamdată, poate spune spre ea că s-a retras din activitate, căci nu mai are planificat nici un proiect.

Aflată alături de Blair şi Christina Applegate la interviu, care a menţionat a luat o pauză de la actorie pentru o vreme, pentru a-şi creşte copiii, Diaz a spus: „Şi eu am luat o pauză, dar, de fapt, m-am retras de tot din activitate. Aşa că îmi face plăcere să vă mai văd, fetelor”, a spus actriţa. Ea mai menţionat totuşi că, dacă un sequel al lui The Sweetest Thing ar fi posibil, nu ar refuza oferta de a-şi relua partitura.

Ulterior, actriţa Selma Blair a ţinut să-şi asigure fanii că afirmaţia legată de retragerea definitivă din industria cinematografică a lui Diaz a fost greşit interpretată. Starul lui There’s Something About Mary, Charlie’s Angels şi My Sister’s Keeper a fost una dintre acriţele cele mai în vogă în anii 1990-2000. Ultima peliculă în care a apărut a fost Annie (2014).

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns